26/4/15

Dream Team

"Dream Team"  Πραγματικά μια ονειρεμένη ομάδα αφού κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό τους με την μουσική και το τραγούδι τους την Τετάρτη 22 Απριλίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου στα πλαίσια της Εβδομάδας Μαθητικής Δημιουργίας.

  Dream Team

Η ομάδα Dream Team ανήκει στην Πολιτιστική ομάδα του σχολείου μας " Μουσικό Εργαστήρι" που λειτουργεί με συντονιστή καθηγητή τον Κο Rohde Mιχάλη, καθηγητή Γερμανικών, ο οποίος αν και Γερμανικής καταγωγής όταν γνώρισε την Ελλάδαπριν χρόνια ,  την αγάπησε και έμεινε τέλειωσε την Γερμανική Φιλολογία και διδάσκει Γερμανικά!!!

Όμως αγάπησε και την ελληνική μουσική και στην ομάδα του " Μουσικό Εργαστήρι" διδάσκει στα παιδιά μουσική!!!

Κιθάρα έπαιξε ο μαθητής της Γ τάξης  Γκέκα Μαριος, ο οποίος κιθάρα έπιασε στα χέρια του πριν δυο μόλις χρόνια στα μαθήματα με το " Μουσικό Εργαστήρι" και ο μαθητής Μπαλάκας Γιάννης από την Β τάξη.

Την ομάδα βοήθησαν με το μπουζούκι τους οι μαθητές Σταγάκης Γιώργος από την Α τάξη  και Τσούμαρης Χρήστος από την Β τάξη

Στο τραγούδι η Βυθούλκα Μαρία από την Γ τάξη και η Καρρά Αγγελική από την Α τάξη ενώ τους συνόδευσαν η Εντζεβα Γεωργία από την Γ τάξη, η Πρόξενου Ματίνα από την Α τάξη και ο Δαϊναβάς Κων/νος από την Α τάξη.


Σταγάκης Γιώργος  Α τάξη


Τσούμαρης Χρήστος Β τάξη


Γκέκα Μάριος Γ1


Μπαλάκας Γιάννης Β τάξη




Έντζεβα Γεωργία-Πρόξενου Ματίνα - Καρρά Αγγελική - Δαϊναβάς Κων/νος- Βυθούλκα Μαρία







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.