5/5/14

Εντυπώσεις!!!!

Στην εκδρομή αυτή τα πέρασα πολύ ωραία. Όλα ήταν καταπληκτικά αν και μου συνέβησαν αρκετά  απρόοπτα, που δεν τα περίμενα.
Η Ναύπακτος είναι εντυπωσιακή με το κάστρο να μπαίνει μέσα στην θάλασσα. Το καλύτερο όμως από όλα ήταν τα σπιτάκια. Όλα μαζί σαν ένα μικρό  παραμυθένιο  χωριό! Το φαγητό και τα παιχνίδια ήταν επίσης καταπληκτικά. Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχε λιγότερες στροφές  και να καθόμασταν περισσότερες μέρες!!!
                                                                                                         Καραχάλιου Έφη  Α1

Στην φετινή τετραήμερη εκδρομή που ήταν και η πρώτη μου, πέρασα καταπληκτικά! Τα ξύλινα σπιτάκια ήταν αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ διότι δεν είχα ξαναμείνει σε τέτοιου είδους  σπιτάκια. Επίσης  η Ναύπακτος ήταν αυτή που μου άρεσε περισσότερο σε σχέση περισσότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές
Στην επόμενη τετραήμερη εκδρομή θα μου άρεσε να πηγαίναμε ακόμη και σε κάποιο νησί!
                                                                                                         Δαϊναβά Ωρεάνθη  Α1

Στην εκπαιδευτική τετραήμερη  εκδρομή τα πέρασα φανταστικά, μακάρι να ήταν περισσότερες μέρες. Τα σπιτάκια ήταν καταπληκτικά, ξύλινα και πανέμορφα, ο κήπος  ήταν καταπράσινος και με πολλά λουλούδια. Οι άνθρωποι που μας υποδέχτηκαν  ήταν πολύ ευγενικοί  και δεν μας χαλάσανε κανένα χατήρι. Τα βράδια περνάγαμε πολύ ευχάριστα γιατί είχαμε πολλές δραστηριότητες.
Η Τρίτη ημέρα ήταν τέλεια διότι παίξαμε πολλά και ωραία παιχνίδια.
Ελπίζω του χρόνου να περάσω εξ  ίσου καλά!!!
                                                                                                          Ιωακειμίδου Σοφία  Α1

Η φετινή  4ήμερη εκδρομή ήταν εκπληκτική! Αρχικά, σε όλη την διαδρομή περάσαμε από καταπληκτικά  τοπία.  Επίσης οι καθηγητές μας ήταν χαλαροί και πολύ φιλικοί απέναντί μας!   Επισκεφθήκαμε πολλά όμορφα μέρη που κανένας μας δεν είχε ξανα επισκεφθεί ενώ γνωρίσαμε και μάθαμε πολλά και καινούρια πράγματα!
Όπως  είπα και πριν επισκεφθήκαμε πολλά μέρη όπως την Ιτέα, την Ναύπακτο, την Άνω  και την Κάτω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, το Μεσολόγγι  και τις Αλυκές του, την γέφυρα του Ρίου – Αντιρίου,  την Πάτρα καi το οινοποιείο  Αχαία Κλάους κ. ά.
Ακόμα παίξαμε πολλά παιχνίδια στην ύπαιθρο και  περπατήσαμε στο δάσος ,  τα βράδια με διάφορες δραστηριότητες όπως θέατρο, τραγούδι, χορό και διαγωνισμούς διασκεδάσαμε  αφάνταστα.
Ελπίζω και η επόμενη εκδρομή μας να είναι εξ ίσου καλή ή και καλύτερη!
                                                                                                           Βυθούλκα Μαρία Β1

Η τετραήμερη εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία!
Στις  10-13/5/2014 στην εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία, πέρασα … απλά
 τέ-λει-α!!!!!                             
  Μακάρι να πάω και του χρόνου!  Γιατί;  Γιατί γελάσαμε τελικής  πτώσης, χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης αλλά μάθαμε και πολλά πράγματα!
Όσοι δεν ήρθαν έχασαν! Το μόνο κακό για όσους ζαλίζονται οι πολλές στροφές στην διαδρομή για την Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας!  Ά!!  Θα ήθελα να καθόμασταν περισσότερες μέρες!
Θέλω να πιστεύω πως θα ξαναπάω του χρόνου!
                                                                                                          Γιαννακού  Δήμητρα  Α1

Στην τετραήμερη πέρασα καταπληκτικά! Είναι μια εκδρομή που θα μου μείνει αξέχαστη! Περάσαμε τέλεια!   Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και γελάσαμε πολύ! Τα σπιτάκια ήταν τέλεια, το φαγητό νοστιμότατο και τα ξύλινα  σπιτάκια το κάτι άλλο!
Τα απογεύματα με τα παιχνίδια γελάσαμε πάρα πολύ ενώ το κάθε μέρος που επισκεφθήκαμε  ήταν ξεχωριστό!  Οι πεζόδρομοι  της Πάτρας  καταπληκτικοί. Το Μεσολόγγι  παρόλο που δεν κάτσαμε πολύ περάσαμε φανταστικά! Εύχομαι και του χρόνου να είναι τόσο ωραία!

                                                                                                           Μπαρίτας Χρίστος  Α2  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.